Despre noi - TKI Solutions

Aflati mai multe despre expertiza TKI Solutions

Povestea noastra

TKI Solutions a fost creat ca un raspuns la nevoile organizatiilor de a utiliza un sistem performant de management al informatiilor si de a lua decizii bazate pe informatii care reflecta fidel realitatea.

Odata cu cresterea fluxului de date, crearea unei infrastructuri informatice eficiente este vitala pentru orice organizatie care doreste sa obtina performanta si o viteza mare de reactie la schimbari.

Un sistem integrat si bine structurat vine cu avantajele stocarii, gestionarii si afisarii informatiiilor intr-un singur loc, iar astfel reprezentantii companiilor economisesc timp pretios, obtin access facil la informatii, iar nivelul erorilor umane este mult diminuat.

Promisiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostrii consultanta in implementarea unor solutii de inalta calitate, dezvoltate de lideri mondiali ai industriei software.

Suntem aici pentru a va asista si ghida prin realizarea personalizarilor si configurarilor specifice, atat de necesare pentru o implementare de succes, precum si a cursurilor, care au fost proiectate atat pentru utilizatori finali, cat si pentru administratori de sistem si dezvoltatori.

Misiunea noastra

Scopul nostru este acela de a ajuta organizatiile sa-si inceapa drumul spre performanta prin implementarea unor sisteme software de inalta calitate si complet adaptabile.

Organizatia

Fiecare organizatie, indiferent de sectorul in care este implicata, lucreaza cu informatii si date. Urmarirea fluxului de date este o necesitate, indiferent daca sunteti o entitate corporatista, necorporatista sau institutionala.

Date de calitate

In ultimul timp a devenit ceva obisnuit ca organizatiile sa fie coplesite de amploarea, fragmentarea si viteza de circulatie a informatiilor. O solutie performanta, configurata corespunzator, vine cu marele avantaj al inregistrarii, editarii, stergerii si afisarii informatiei in moduri eficiente. Specialistii nostrii va vor ajuta cu placere sa selectati datele relevante pentru dumneavoastra si sa le gestionati intr-un mod eficient.

Drumul catre performanta

Atat noi, cat si partenerii nostri, garantam un flux de lucru mai eficient si mai eficace pentru organizatiile care implementeaza oricare dintre solutiile propuse. Imbunatatirile aduse gestionarii informatiilor si a proceselor va vor oferi sansa de a avea mai mult timp la dispozitie pentru a face ceea ce este cu adevarat important pentru organizatie, permitandu-va astfel sa atingeti adevarata performanta.

Implementarea sistemelor

Descoperiti ce produse si solutii am pregatit pentru dumneavoastra.

Pe cine dorim sa ajutam

Serviciile noastre sunt orientate catre organizatiile care:

  • Doresc sa puna clientii pe primul loc;
  • Doresc o crestere a eficientei sistemelor informatice;
  • Doresc automatizarea proceselor;
  • Au nevoie de transparenta informatiilor;
  • Au nevoie de acces usor la informatii;
  • Urmaresc eliminarea erorilor umane.

Indiferent de nivelul de cunostinte si de experienta al clientilor nostri, noi ii ajutam oferindu-le solutii complexe, scalabile si complet personalizabile. TKI Solutions se adreseaza companiilor din toate industriile, organizatiilor non-profit sau de orice alt tip.

Cursurile TKI Solutions au fost concepute atat pentru persoane care nu au utilizat niciodata solutii software de acest tip cat si pentru utilizatori experimentati sau dezvoltatori care doresc sa acumuleze cunostiinte noi sau sa-si largeasca nivelul expertizei vizavi de modul de configurare si administrare al unor solutii de inalta calitate.

Cum va putem ajuta

Solutii software

Vedeti produse

Aflati mai multe!

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre ceea ce putem oferi organizatiei dvs.? Suntem la un e-mail distanta!