Power BI - TKI Solutions

Power BI

Despre Power BI

Power BI este un sistem care permite analiza datelor si crearea unor vizualizari interactive, bazate pe aceste date, care pot proveni dintr-o varietate mare de surse. Rapoartele generate cu Power BI ofera o perspectiva la 360 de grade pentru business-uri, cu cele mai importante informatii stocate intr-un singur loc, actualizate in timp real si disponibile pe orice tip de dispozitiv (desktop, tableta, smartphone). Cu un singur click utilizatorii pot explora date din spatele rapoartelor prin intermediul unor instrumente intuitive care transforma gasirea raspunsurilor intr-un proces intuitiv si facil.

Colectarea datelor pentru analiza e simpla pentru ca exista sute de conexiuni pre-configurate cu aplicatii de business de succes, sisteme de management al bazelor de date relationale (SQL), fisiere (xls, csv) pe care le puteti folosi. De asemenea, exista o serie de dashboard-uri pre-configurate, care va vor ajuta sa incepeti sa lucrati rapid. In plus, puteti colabora, accesand datele si rapoartele de oriunde prin intermediul unui browser, iar rapoartele sunt actualizate automat, in functie de datele din sursa, de pana la 8 ori pe zi.

Daca sunteti responsabili de realizarea analizelor de date si livrarea de rapoarte, sau pur si simplu doriti sa aveti cunostintele si instrumentele necesare pentru a construi rapoarte cuprinzatoare si relevante, Power BI va va ajuta sa fiti mult mai productivi si creativi, oferindu-va instrumente puternice si intr-o continua dezvoltare. Combinati informatii din baze de date diferite, fisiere si servicii web cu instrumente vizuale care va vor ajuta sa intelegeti si sa rezolvati cu un efort minim problemele legate de calitatea datelor, selectarea datelor relevante sau cele legate de formatul acestora. Cu peste 25 de vizualizari proprii (pie, column, line, heat-map, matrix etc.) si o comunitate vibranta de vizualizari create de utilizatori, Power BI inlesneste crearea unor rapoarte excelente care comunica mesajele eficient si permit luarea deciziilor pe baza faptelor reale. Cu Power BI puteti publica pe web si distribui in siguranta rapoarte pentru intreaga organizatie. Mai mult decat atat, cand setati actualizarea automata a datelor, toata echipa va primi cea mai noua informatie, de fiecare data.

Servicii oferite

 • Proiectare sistem de raportare
 • Asistenta in pregatirea datelor sursa pentru analiza
 • Creare modele de analiza a datelor
 • Asigurarea calitatii, fiabilitatii si scalabilitatii sistemului de raportare
 • Asigurarea distribuirii rapoartelor si dashboard-urilor
 • Asigurarea actualizarii automate a rapoartelor si dashboard-urilor
 • Cursuri pentru utilizatori
 • Cursuri pentru administratori, dezvoltatori de sistem

Beneficii cheie

Combinarea informatiilor din surse multiple

 • Power BI aduce laolalta toate informatiile de care aveti nevoie: fisiere Excel, CSV, date din baze de date SQL, date extrase direct din aplicatii externe de tipul CRM, Analytics, social media, softuri pentru newsletter.

Accesibilitate

 • Permite crearea,combinarea si analiza unor seturi complexe de date, intr-un mod facil, fara a necesita programare sau cunostinte SQL.

Date actualizate in timp real

 • Depasiti bariera rapoartelor clasice, rigide si greu de actualiat prin rapoartare interactiva si vizualizare in timp real a datelor.

Actualizari automate

 • Permite actualizarea indicatorilor si vizualizarilor in timp real, pentru a tine pasul cu actualizarile de informatii din sursa, fara niciun efort din partea utilizatorului.

Distribuirea datelor cu usurinta

 • Permite distribuirea rapoartelor actualizate in timp real atat catre alti utilizatori ai Power BI, cat si catre non-utilizatori, prin intermediul browserului web.

Adaptabilitate

 • Rapoartele si dashboard-urile sunt interactive, iar informatiile cuprinse de acestea se actualizeaza in timp real, in functie de filtrele alese de utilizator prin simple click-uri.

Independent de dispozitiv

 • Power BI este disponibil atat pe desktop, cat si pe telefonul mobil, printr-un design adaptabil.

Integrare cu R

 • Solutia poate fi utilizata in combinatie cu limbajul de programare R.

Utilizare gratuita

 • Versiunea gratuita este disponibila pentru perioada nelimitata, iar abonamentul la versiunea premium costa 9.99$ pe utilizator, lunar.

Contact

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detalii vizavi de produsele pentru care detinem expertiza si serviciile oferite.