Office 365 - TKI Solutions

Office 365

Despre Office 365

Office 365 reprezinta suita de programe create de Microsoft care contine solutii populare si esentiale pentru orice business precum: Excel, Word, Outlook, Access, PowerPoint etc.

Microsoft Excel reprezinta, cel mai probabil, un program software esential pentru majoritatea companiilor. Este utilizat cu succes, impreuna cu alte instrumente si programe, pentru crearea de tabele, situatii, rapoarte si pentru modificarea cu usurinta a informatiei.

Microsoft Outlook este o aplicatie performanta pentru gestionarea emailului si a activitatilor, care va permite sa va gestionati cu eficienta conversatiile si activitatile. In plus, aceasta se integreaza cu usurinta cu sisteme CRM precum Microsoft Dynamcis CRM si nu numai.

Iar Microsoft PowerPoint ii permite oricarui profesionist sa creeze prezentari grafice atractive si eficiente, fara a fi necesar ca acesta sa aiba abilitati in aria designului grafic.

Pe langa aceste solutii foarte cunoscute si utilizate extensiv la nivel mondial, pachetele Office 365 ofera si un spatiu generos de stocare pe OneDrive (solutia de cloud oferita de Microsoft), respectiv 1TB.

Utilizand aceasta combinatie de aplicatii, orice business poate duce colaborarea si nivelul productivitatii la un cu totul alt nivel.

Servicii oferite

  • Implementare solutie
  • Personalizare sistem
  • Creare profiluri utilizatori
  • Cursuri pentru utilizatori

Beneficii cheie

Scalabilitate, platiti lunar doar pentru cat utilizati

  • Licentele se achizitioneaza pe baza de abonament, iar plata se poate efectua lunar, per utilizator. In momentul in care un utilizator paraseste compania sau este necesara crearea unui cont pentru un angajat nou, actiunea este foarte rapida, iar nivelul pretului va fi adaptat corespunzator. De asemenea se poate opta in orice moment pentru o versiune mai complexa a Office 365.

Planuri diferentiate in functie de nevoi

  • Exista numeroase planuri (pachete) de servicii care pot fi achizitionate la diverse niveluri ale pretului. Astfel, exista cate o varianta pentru fiecare marime si pentru fiecare set de nevoi specifice unei companii.

Automatizari, comunicare si colaborare facile

  • Planurile avansate ofera, pe langa aplicatiile de baza, si aplicatii precum Teams, o combinatie intre un spatiu de lucru colaborativ si un serviciu de mesagerie in timp real intre angajati, PowerApps, care permite crearea de aplicatii personalizate, fara a fi necesara programarea si Flow, aplicatie care permite automatizarea fluxului de lucru, diverse automatizari care reduc nivelul implicarii umane in diverse activitati si astfel duc la economii importante de timp pentru angajati.

O singura licenta pentru multiple dispozitive ale aceluiasi utilizator

  • Un avantaj major este reprezentat de numarul de dispozitive pe care, in urma achizitionarii, Office 365 poate fi instalat, 5 computere (PC sau Mac), plus 5 telefoane, plus 5 tablete.

Contact

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detalii vizavi de produsele pentru care detinem expertiza si serviciile oferite.