QuickScore - TKI Solutions

QuickScore

Despre QuickScore

Folosind tehnologie de ultima generatie, QuickScore va confera acces in timp real la informatiile de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie de ele. QuickScore transforma datele de masurare a performantei statice in sisteme informatice de business inteligence.
QuickScore automatizeaza procesul de dezvoltare a Balanced Scorecard, Strategy Maps si tabele de parametrii de performanta. Scopul acestuia este de a transforma datele in informatii relevante pentru management, care ii permit utilizatorului sa vizualizeze nivelul performantei si il ajuta sa isi imbunatateasca procesul decizional. Diagrame, grafice, dashboard-uri si documente PowerPoint sunt functionalitati care pot fi exportate cu ajutorul acestui software.

Servicii oferite

  • Implementare solutie
  • Personalizare sistem
  • Creare profiluri utilizatori
  • Cursuri pentru utilizatori

Beneficii cheie

Dashboard-uri eficiente

  • Creatorul de Dashboard-uri este perfect pentru Strategy Maps. Pur si simplu mutati si colorati bulinele care reprezinta obiectivele dumneavoastra strategice. Dashboard-urile sunt mai eficiente decat Strategy Maps. Puteti adauga diagrame, indicatoare de nivel, text, imagini si multe altele. Functioneaza ca un PowerPoint cu date live.

Rapoarte automate

  • Rapoartele de la QuickScore va ofera rezultate dupa doar cateva clickuri. Puteti vedea toate criteriile critice sau compara masurile generale intre organizatii. Creati rapoarte ad-hoc pentru a va explora datele. Autorul customizat de rapoarte de la Quick Score combina filtre puternice cu optiuni personale de layout.

Alerte

  • Alegeti sa fiti avertizat cand orice tip de criteriu devine critic. Sau setati alerte pentru produse specifice, cand, de exemplu, un parametru scade sub o anumita valoare. Puteti alege sa primiti emailuri de alerta imediat, in fiecare zi, o data pe saptamana sau sa dezactivati complet aceasta functionalitate.

Contact

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detalii vizavi de produsele pentru care detinem expertiza si serviciile oferite.